Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g32g7.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Hunaja 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal1g5.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko39g53kcal0.5g2.9g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal0.3g1.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g136kcal1.3g7.4g11g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357