Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)11g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g42kcal1g3.6g2.4g1g
Valittu annoskoko39g21kcal0.5g1.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.3g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g54kcal1.3g4.6g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174