Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 14g10kcal2.2g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)9g23kcal0.9g4.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal7g9.6g3.2g2g
Valittu annoskoko39g50kcal3.5g4.8g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.8g2.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g127kcal9g12.3g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858