Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g10g14kcal1.7g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g4.2g15kcal0.3g3.4g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal4.6g8.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko39g53kcal2.3g4.1g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.2g2.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.5g7.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524