Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g4.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0.6g
Riisijauho / -hiutale 4.1g15kcal0.3g3.3g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g1.3g1kcal0.1g0.2g0g0.9g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g3.4g3.9kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g187kcal5.6g9.8g13.4g4.2g
Valittu annoskoko39g94kcal2.8g4.9g6.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal1.4g2.5g3.4g1.1g
Arvot/100g100g240kcal7.2g12.6g17.2g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656