Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4.2g5.3kcal0.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g4.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal4.2g6.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko39g35kcal2.1g3.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g90kcal5.4g8.4g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155