ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g37g76kcal6.7g0g5.6g0g
Fariinisokeri1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g166kcal13.4g3.4g11.2g0g
Valittu annoskoko39g83kcal6.7g1.7g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal3.4g0.9g2.8g0g
Arvot/100g100g213kcal17.2g4.4g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307