Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal3.2g2.8g2.2g1g
Valittu annoskoko39g22kcal1.6g1.4g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.8g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.6g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515