Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g8.6g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.3g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g2.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g76kcal5g1.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko39g38kcal2.5g0.8g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.3g0.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.4g2.1g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186