Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g7.1g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.8g10kcal0.4g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal5.4g6.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g41kcal2.7g3.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.4g1.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8.2g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265