Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Mustikka metsä- 14g6.3kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.1g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g200kcal3.4g22.8g10.2g1.8g
Valittu annoskoko39g100kcal1.7g11.4g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal0.9g5.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g257kcal4.4g29.2g13.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62306