Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)10g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Heinz ketsuppi1.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal4.4g5.8g3.4g1g
Valittu annoskoko39g37kcal2.2g2.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.7g7.5g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926