Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala3.5g11kcal0.5g2.1g0.1g0.4g
Maitojuoma, profeel, valio12g2.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g15g10kcal1.6g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal6.4g7.6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko39g41kcal3.2g3.8g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.6g1.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal8.2g9.7g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040