RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g7.6g24kcal0g0.2g2.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)2.6g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g11g38kcal1.6g7.2g0.3g0.7g
Raparperi 6.1g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Hermesetas-jauhe0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g184kcal6.2g20.8g8.6g2.6g
Valittu annoskoko39g92kcal3.1g10.4g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.6g5.2g2.2g0.7g
Arvot/100g100g235kcal7.9g26.6g11g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435