Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.6g13kcal0.5g0g1.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g3.6g4.6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.6g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.7g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g15g54kcal0.7g4.5g3.6g0.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.9g8.1kcal0.8g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g189kcal6.8g10g13.6g1g
Valittu annoskoko39g94kcal3.4g5g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal1.7g2.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g242kcal8.7g12.8g17.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224