Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho sunnuntai1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Oltermanni 17%2.1g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Kevytmaito hyla (Valio)11g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g4.2g14kcal0.3g3g0.1g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka4.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal3g9.8g2g0.8g
Valittu annoskoko39g36kcal1.5g4.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.8g2.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g92kcal3.8g12.5g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620