Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 23g26kcal4.9g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 3.5g2.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal10g2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g35kcal5g1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal2.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal12.8g2.6g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890