Voileipäkakkurulla

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä.

Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle.

Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu.

Valmista voileipäkakku edellisenä iltana ja anna maustua jääkaapissa, kuorrutus seuraavana päivänä.

Koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2085 grammaa

Piskowitch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkkusalaatti (Felix), annos 10g2.8g2kcal0g0.5g0g0g
Lihaliemi laimennettu 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton3.7g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.8g7.9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Paahtoleipä, Vehnä Fazer, viipale 20g6g16kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Felix ultra light voileipä pikkelssi4.6g9kcal0g0g0.8g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.9g3.7kcal0g0.1g0.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Majoneesi, ultra light, 1 tl5.6g10kcal0.1g0.6g0.8g0g
Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 % 0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.)0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkkukuutio (Korpela), annos 100g5.6g6.2kcal0.8g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal4.4g9g8g0.4g
Valittu annoskoko39g65kcal2.2g4.5g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.1g2.3g2g0.1g
Arvot/100g100g168kcal5.7g11.6g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78841