Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.3g5.2kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.3g4.6kcal0g0g0.5g0.1g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Kauralese 2.3g8.3kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g166kcal4.4g25.8g4.2g2.8g
Valittu annoskoko39g83kcal2.2g12.9g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.1g6.5g1.1g0.7g
Arvot/100g100g213kcal5.6g33.1g5.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369