Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Pizzamix juusto3.4g11kcal0.7g0.2g0.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton6.9g7.6kcal1.6g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl5.7g21kcal0.6g3.9g0.2g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal6.2g9.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko39g50kcal3.1g4.7g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g2.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719