Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g3.2g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.3g2.5kcal0g0g0.3g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti4.2g7.6kcal0.1g0.5g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus11g34kcal1.3g6.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g140kcal11.6g14.8g3.8g2.8g
Valittu annoskoko39g70kcal5.8g7.4g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.9g3.7g1g0.7g
Arvot/100g100g180kcal14.8g18.9g4.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208