Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.6g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)5.7g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.7g8kcal1.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal3.2g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko39g20kcal1.6g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.1g3.8g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438