Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g32kcal2.2g1.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko39g16kcal1.1g0.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g41kcal2.8g1.5g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901