Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 29g8kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai8.2g30kcal0.4g2.6g2.1g0.2g
Siirappi, tumma0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal1.4g8.8g4.8g1.6g
Valittu annoskoko39g42kcal0.7g4.4g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.4g2.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g108kcal1.8g11.3g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903