Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu2.5g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sinisimpukka vedessä 2.5g2.2kcal0.4g0g0g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g10g7.9kcal1.9g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)10g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma ingman 5%5g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus6.2g21kcal1.4g3.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g88kcal8.8g8.4g1.8g1g
Valittu annoskoko39g44kcal4.4g4.2g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.2g2.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g10.7g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157