Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 3.2g9kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Puolukka 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g23kcal0.6g4.2g0.2g1g
Valittu annoskoko39g12kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315