Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli7.3g22kcal0.3g0.3g2.2g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal0.8g2.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko39g37kcal0.4g1.1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.2g0.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g95kcal1g2.8g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716