Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 23g73kcal6.1g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2g5.3kcal0.2g1g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g166kcal13.2g3.2g11g0.8g
Valittu annoskoko39g83kcal6.6g1.6g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal3.3g0.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.9g4.1g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347