Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g44kcal1.7g8.5g0.3g0.5g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)11g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g4.8g35kcal0g0g3.8g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g239kcal4.4g36.2g8.2g1.2g
Valittu annoskoko39g120kcal2.2g18.1g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g60kcal1.1g9.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.6g46.4g10.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450