Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g44kcal5g0g2.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle6.6g8.5kcal0.4g1.3g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g115kcal11.4g3.4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko39g58kcal5.7g1.7g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.9g0.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g148kcal14.6g4.3g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630