Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g17g4.3kcal0.2g0.8g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.5g14kcal1.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado8.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g3.2g9kcal1.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal6g2.4g2.8g1g
Valittu annoskoko39g30kcal3g1.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.5g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.7g3.1g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763