Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.2g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Raparperi, tuore12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g154kcal3g27g3.2g1g
Valittu annoskoko39g77kcal1.5g13.5g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal0.8g6.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g197kcal3.8g34.5g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669