Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli, tuore6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)4.7g8.4kcal0.1g0.2g0.8g0.1g
Tomaatti, tuore7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g19g65kcal2.2g13.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g156kcal5g29g2.2g0.6g
Valittu annoskoko39g78kcal2.5g14.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal1.3g7.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760