Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g11g42kcal0.6g3.5g2.7g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 5.5g16kcal1g0.1g1.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.7g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.5g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 2.7g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli, tuore2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g165kcal5.4g8.6g12g0.6g
Valittu annoskoko39g82kcal2.7g4.3g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.4g2.2g3g0.2g
Arvot/100g100g210kcal6.9g11g15.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905