Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g15g26kcal3.1g0g1.5g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g12g20kcal1g3.8g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.3g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal9.4g8.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko39g56kcal4.7g4.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.4g2.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal12g10.7g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759