Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka6.5g9kcal1.5g0g0.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2.6g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss1.1g4.5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g1.3g1.3kcal0g0g0.7g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal4.8g2.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko39g34kcal2.4g1.1g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.2g0.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.2g2.8g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653