Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise3.1g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.3g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Kevytkerma9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.6g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g130kcal5.8g8.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko39g65kcal2.9g4.4g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.5g2.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g166kcal7.4g11.2g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734