Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.7g30kcal0g7.6g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal0.6g17.6g0.2g1g
Valittu annoskoko39g39kcal0.3g8.8g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.2g4.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g100kcal0.8g22.4g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126