Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g5.9g5.9kcal1.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g30kcal3.4g0.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g15kcal1.7g0.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.9g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.3g0.8g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852