Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Perunajauhot,rainbow8.8g29kcal0g7.1g0g0.1g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 5.2g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 5.2g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g175kcal2.6g35.6g2g0.8g
Valittu annoskoko40g88kcal1.3g17.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.7g8.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g222kcal3.3g45.1g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386