Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Polar 10% (Valio)5.5g12kcal1.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g51kcal4.8g2.2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko40g26kcal2.4g1.1g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.2g0.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g65kcal6.1g2.8g2.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229