Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino5.9g20kcal1.3g3.1g0.2g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g9g6.1kcal1.2g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g86kcal9g6.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko40g43kcal4.5g3.3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal2.3g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal11.4g8.4g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930