Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)13g46kcal3.7g0g3.4g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pekoni rasvainen 3.1g12kcal0.4g0g1.2g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g6.3g14kcal1.2g0g1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)2.5g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g181kcal15g0.8g13g0.4g
Valittu annoskoko39g90kcal7.5g0.4g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal3.8g0.2g3.3g0.1g
Arvot/100g100g229kcal19g1g16.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842