Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska23g7kcal0.3g1.5g0.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g4.2g9kcal1g0g0.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.7g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 3.3g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g89kcal4.6g8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko39g44kcal2.3g4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.2g2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.2g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304