Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g9g20kcal0.9g3.8g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Salsa medium (Rainbow)6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1.2g1.7kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman7.5g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g106kcal8.2g9g3.8g2g
Valittu annoskoko39g53kcal4.1g4.5g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2.1g2.3g1g0.5g
Arvot/100g100g134kcal10.4g11.4g4.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225