Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.3g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl15g53kcal4.2g0g4.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.8g35kcal1.2g0.4g3.1g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g1.1g0.3kcal0g0g0g0.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.6g4.2kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g227kcal15.2g3g17g2.8g
Valittu annoskoko39g114kcal7.6g1.5g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal3.8g0.8g4.3g0.7g
Arvot/100g100g288kcal19.3g3.8g21.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488