Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.5g0.1g0.2g
Canderel makeutusjauhe5.6g22kcal0.2g5.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.8g11kcal0g0.1g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g2.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g180kcal3.8g31.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko39g90kcal1.9g15.9g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1g8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.4g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917