Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 6.9g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g7.5g7.9kcal1.4g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g7.8g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.7kcal0.6g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g100kcal6.4g10.8g3g0.8g
Valittu annoskoko39g50kcal3.2g5.4g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g2.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g127kcal8.1g13.7g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180