Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 19g27kcal3.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.9g2.5kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g74kcal6.8g1.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko40g37kcal3.4g0.7g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.7g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282