Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore4.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 12g5.3kcal0g1g0g0.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki4.4g3.5kcal0.6g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g29kcal1.6g3.8g0.4g1.8g
Valittu annoskoko39g14kcal0.8g1.9g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.4g1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2g4.8g0.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714